Friday, 10 June 2011

Midyear Punye School Holiday for 2011

Masa entry ni ditulis, cuti pertengahan tahun juz tinggal berape kerat hari je kot . Korg sendiri mesti fahamkan perasaan bile kene menapak balik kat sekolah yang da berminggu korg buang jauh2 dari ingatan korg (especially for those yang kene ngadap midyear exams papers sebelum cuti hari tu) . bagi aQ sendiri , HARUSLAH ! . bohong la weyh kalau kau kata dari start cuti sampai la last day cuti, wajah tembok depan yang diukir nama sekolah disertakan dengan alamat penuh tu selalu je terpahat kat benda alah pink dalam kepala kau tuh . hak ! . .satu pembohongan yang nyata melainkan kau tu seorang student yang komited dan paling penting, bersih dari jadah merit-demerit tuhh .

normally, holiday aQ dari sekolah rendah sampai sekarang tkde apa2 yang WAUUWAUWAWAUU(mcm hazama punye adlibs tyme kons af).da tuhh,lekat kat umah je doe....ape la sangat yg boleh dibuat melainkan ini :<mengilai sorg diri depan tv (especially bile nengok BOF-funny parts)><melahap segala sumber kalori yg ada (ini mmg HARUS..sebelum adek2 aQ yg rembat dulu,yeahh!!)><membuta...penutup kpd dua aktiviti sebelum ni>

Tapi cuti kali ini ada lain sikit.boleh la,...tu pon thanks kepada cousin aQ sbb dy buat walimatul-urus . haha..dpt jugak aQ keluar dari BP nih.majlis tu nun di mersing sinun...boleh tahan kematu jugak bun*** ni (biase r orang tak biase jalan jauh)..walaupun pergi umah cousin je,tp aQ rase ok la tu kot...drpd duk melangok kat umah.

Orang kate sambil menyelam minum air kan? , hee~..alang2 da sampai kat mersing ni..family aQ ngan sorg cousin aQ pon pergi laa ke pantai tanjung leman.eeeeiii,,,ingatkan dapat mandi kat stu tapi hampa lijahh, parents aQ tak izinkan sbb air pasang katanya.pasang ke? ~ ntahlaa , aQ tengok syokk je org yg mandi2 kat pantai tuu...takde yg terkapai-kapai sbb lemas pun . Herrhhh~ikut je la apa parents aQ cakap . So , kitorang juz jalan2 ajela kat tepi pantai...jelez syiaakk aQ nengok org lain beronok-ronok mandi kat pantai tuu.
hwaaa~nak mandi jugakkk!!!

tu je r citenya . Bab homework pula,tak payah tanya ahhh.....ngee~.memang menjadi adat Nurul Farhana untuk melakukan kerja pada saat2 akhir >baru la challenging<.
k , bubbye!!


p/s untuk aQ : bersedia la kau untuk dicampak fail bm kau dari tingkat 4 isnin nanti..yeahh~i`ll be strong..insyaallah.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.