Tuesday, 7 June 2011

mengalu-alukan diri sendiri ke dunia blogging

first of all, mestila kne kasik intro..tak perlu kot tulis pasal diri aQ kat sni..ade ruangan khas kan untuk pengenalan diri?,hee~...

hmmm,sebenarnya apsal aQ menyibukkan diri dalam dunia blogging ni ek?...aQ sendiri pon kurang pasti sebenarnya (isshh..mane pendirian kau?)..ye la kot..mungkin sebab sekarang ni da ramai yang sibuk2 nk buat blog..aQ pon nak buat jugaklaa...apatah lagi bila baru2 ni aQ bukak satu blog ni,ommakk aiii~....budak umur 12 da ada blog,reti blogging...huwaaa,rase tercabar laaa...but at the same time,bangge jugak laa...nampak sangat budak2 halus(panggilan untuk kanak2 12 tahun kebawah oleh ibuku) kat malaysia pada zaman sekarang ni da bijak pandai kan??...tak macam aQ mase umur 12 tahun,boleh laa tau skit2 pasal komputer...haha,setakat taip karangan kat microsoft office words ngan buat presentation nan hado kat powerpoint tu je yang aQ tau mase tuu....naek form 1 kot...baru berkembang sikit palutak aQ pasal dunia luar sebab da tau guna internet (yayy!!..farhana majuuu..haha)..

now farhana,you own your own blog...hmmm,make it useful yarrhh...for you and everybody else around you..
insyaallah...i try my best..
and for sure,,SELAMAT DATANG KE DUNIA BLOGGING !!
(>_<)

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.